Om mig

Om mig & LevoHela

Hej! Jag heter Annika Andersen Laggoune och är grundare av LevoHela. Min inspiration till att jobba med läkning och helande har följt mig under många år. De flesta resor mot bättre hälsa börjar med en utmaning, så även i mitt fall. Jag växte upp med flertalet hälsoutmaningar, men det tog ett antal år för mitt intresse att mogna.

Min resa tog mig till USA där jag fick möjlighet att att studera hälsa ur flera perspektiv. Här la jag grunden till ett livslångt intresse för att fördjupa min kunskap och förståelse för sann läkning av kropp och själ och hur de båda är intimt förknippade.

Min djupaste passion idag, bottnar i en önskan att hjälpa människor och djur till att återfinna den balans, kunskap om egenvård och hälsa som är vårt naturliga tillstånd, så att fler av oss kan skapa liv av välmående, glädje och överflöd.

Om mig - min resa
Om mig och LevoHela

Min resa har varit lång men helande

I USA, fick jag möjligheten att studera med många pionjärer inom flera metoder för att skapa balans och läkande. Resan fortsatte bl a med akupressur massage (Amma), yoga, meditation, personlig utveckling (mentalt, känslomässigt och spirituellt), zonterapi, Reiki och ljud/musik terapi (med ljudhealing pionjären J. Goldman).


Efter 20 år i USA återvände jag till Sverige och fortsatte med fördjupad kunskap i läkandets konst med en kurs i kostrådgivning, studier i livsstilsmedicin och mentorskap (Hippocrates Health Institute, FL, USA) och coachning – personlig utveckling (Proctor Gallagher Institute). 

Jag kände nu en ökad inspiration och övertygelse att tiden var mogen att börja dela med mig av all samlad kunskap och erfarenhet. Det var nu jag upptäckte frekvensmedicin och det kraftfulla Kvantum Biofeedback instrumentet – QUEX ED.