Balansering för djur

Hjälp dina kära kompanjoner

Även våra kära husdjur kan ibland behöva extra hjälp med att hålla sig friska och harmoniska. En biofeedbacksession kan vara ett utmärkt komplement till en veterinärsbehandling som ibland kan skapa stress för ditt djur.

Djur är mycket känsliga och svarar ofta mycket bra på balanseringen. De behöver därför generellt inte många balanseringar. Biofeedback kan också vara ett bra verktyg för att förstå känslomässiga och fysiska problem som ditt djur inte kan kommunicera.

Djuren kommer i allmänhet inte i kontakt med samma nivå av stress och toxiner som vi människor. Eftersom de vanligtvis är känsliga och mottagliga, ser vi ofta mycket snabba och bra resultat med olika frekvensmedicin protokoll.

Special program

QUEX ED har speciella program för djur av olika slag. Eftersom djur är mer mottagliga för dessa frekvenser behöver de oftast inte komma på plats utan det går lika bra att göra en balansering på distans. Ofta reagerar djuren med att bli väldigt avslappnade och somnar lätt. Passa på att även ge dig själv en lugn stund när ditt djur får sin balansering.

Balansering på distans

Hitta gärna en lugn och tyst plats där djuret inte blir stört av andra ljud och aktiviteter. Låt det gärna ligga bekvämt. Innan balanseringen har vi talats vid om något särskilt behov finns och vilken tid. Behandlingen tar i allmänhet bara ca 30 minuter men kan om det behövs vara upp till 1 timme.

Efteråt ringer jag upp och delar det som ditt djurs undermedvetna har svarat på. 


Biofeedback/Frekvensterapi diagnostiserar, behandlar, föreskriver eller botar inte någon sjukdom.
Rådgör med din vårdgivare eller veterinär när du gör hälsoval för dig själv, din familj eller dina djur.