Dags för förändring på riktigt!

Hej på er!

Är du redo att ta ett stort kliv framåt till ett mer meningsfyllt liv och skapandet av det du verkligen drömmer om – på riktigt?!

Är du en av oss som är redo att skapa och manifestera dina mål och idéer som kanske legat och grott sedan länge?!…

När vi fokuserar tillsammans får skapandekraften inom oss en extra boost!

För du vet väl att du bär på en fantastisk skapandekraft inom dig som bara väntar på att komma till användning! Det händer speciellt när vi skapar från hjärtat med passion och kärlek! Låt oss tillsammans köra igång hösten mot nya horisonter och möjligheter!

Behöver du mer inspiration och en ”kickstart” till att komma igång?

Då har jag goda nyheter….
Just nu i höst är ”LevoHela” värd till en verkligt spännande och dynamisk ”workshop-dag” med ”5D Coaching” teamet – Håkan & Helen med

”Dreamday – med inspiration från One Small Town” lördagen den 30/9.

Det är just nu magiskt spännande tider och energierna som vi lever i blir kraftigt starkare och uppvaknandet går mycket snabbt. Samtidigt som vi människor blir starkare och snabbare i vår skaparkraft, så kollapsar allt mer av den gamla matrisen (den upp-och-ner-vända världen) som vi ser utanför oss. Det är vi som skapat den och nu är tiden inne då var och en av oss individuellt – och vi tillsammans kollektivt – ska skapa en helt ny bättre värld.

Under den här inspirerande heldagen, där vi träffas fysiskt live, får du en riktig kickstart till att manifestera det meningsfulla livet du drömmer om. Du kommer öppna upp för helt nya möjligheter och på olika sätt väcka upp det du verkligen vill.

Var med och ta ett stort kliv framåt för att skapa en tillvaro där du och alla andra lever från hjärtatDin investering för inspirationsdagen Dreamday är endast 1900 kr. Du kommer också få två gåvor till ett sammanlagt värde av 2399 kr, där MindPower-programmet är en av gåvorna.”

Håkan & Helen, 5D Coaching

Vi kommer att hålla till i en lättillgänglig lokal i ett lugnt och trivsamt område med närliggande gratis parkering och fina ”Fullersta Gårds Cafe” samt nära tillgång till Huddinge Centrum, där det finns många trevliga restauranger, kaféer och mataffärer. Vi bjuder på kaffe-te med gott tilltugg (koffeinfria och gluten/laktosfria alternativ) men lunch fixar vi själva.

Hitta hit – Lövsalen, Kyrkängsbacken 12, Huddinge : Google Map ( Gratis parkering finns vid fullersta bio) 

Läs mer och anmäl dig här…

https://5dcoaching.se/dreamday/#page-content

Vill du veta mer om ”One Small Town”? Här har du några länkar!

youtube.com/watch?v

youtube.com/watch?v=

https://www.onesmalltown.org/

Vi ses på Dreamday i Huddinge!

VARMT VÄLKOMMEN!

Annika

Levohela

Lev väl & Hela ditt 

Dela gärna inlägget